De frisse aanpak van Arnt van der Steen

Als grote liefhebber van Zweedse personenauto’s, koopt en verkoopt Arnt sinds 2003 Volvo’s en Saabs, die hij zelf uit Zweden haalt. Hij begon daarmee vanuit de schuur achter zijn ouderlijk huis. Op een autoveiling kocht hij zijn eerste Volvo 240, een diesel met grijs kenteken. Hij was op slag verkocht, zegt hij: “Gooi de deur van een Volvo 240 eens dicht. Het is alsof je een kluisdeur sluit. De kwaliteit spat er vanaf. En vraag je een kind een auto te tekenen? Dan komt er een Volvo 240 uit. Mensen die bij mij aankloppen, zoeken geen auto. Ze zoeken een Saab of een Volvo. En daar kan ik bij helpen.”

Arnt benadert ook bedrijven en particulieren die bedrijfswagens te koop aanbieden. Als klein jochie was hij al gefascineerd door Kleyns dieplader waarop hij mee mocht rijden. In zijn tienerjaren deed hij vakantiewerk bij Kleyn, en na een aantal jaar als verkoper zware trucks voor Zuid-Amerika te hebben gewerkt is hij nu partner van Kleyn Trucks voor de in- en verkoop van bedrijfswagens. Over langdurige relaties gesproken!

Bedrijfsauto’s verkopen? Dat kun je natuurlijk doen zoals je het altijd deed, want handel is handel. Je kunt ook gaan voor de frisse aanpak van Arnt van der Steen Automotive. Een andere beleving, met een ander resultaat. Gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring in het autovak en het graag verlenen van uitstekende service. Investeren in een goede en langdurige relatie met de klant spreekt vanzelf. Betrouwbaarheid staat voorop in de manier waarop Arnt werkt, meteen daarnaast staat een correcte afhandeling van koop en verkoop. De zaken die je doet met Arnt, zijn goede zaken.

Het inkopen van bedrijfsauto’s en het verkopen van Zweedse auto’s is voor Arnt de ideale combi. Hij doet het met heel veel plezier. Zijn enthousiasme brengt hij graag op jou over. Bel of mail hem gerust.

06 22 57 18 14
[email protected]
www.arntvandersteenautomotive.nl